Bluboo pregatește lansarea unui smartphone cu cameră duală

Mai degraba cunoscuta in China, compania Bluboo este pe cale sa lanseze un smartphone ce urmeaza a surprinde din punct de vedere al camerei de fotografiat, deoarece va fi un smartphone cu camera duala. De altfel, conform anuntului oficial denumirea telefonului este BLUBOO Dual. Este o premiera pentru compania asiatica, fiind primul smartphone creat de acestia ce va sosi cu aceasta camera. Pe langa faptul ca vom avea camera duala, smartphone-ul este de asteptat sa soseasca pe un corp metalic ce nu o sa ne ofere acces la bateria telefonului, dar si specificatii care sa nu depaseasca nivelul de mijloc pe piata.

In primul rand, din imaginile aparute deja pe internet, putem observa faptul ca telefonul soseste cu un spate putin rotunjit. De altfel, telefonul este unul Dual-SIM si este de asteptat sa ruleze Android 6.0, fiind putin probabil sa se faca trecerea la cea mai recenta versiune, respectiv Android 7.0 Nougat. Din punct de vedere al specificatiilor tehnice, Bluboo Dual va avea o memorie RAM de 2 GB si un ROM de 16 GB, memorie ce poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. Din punct de vedere al procesorului, s-a mers pe arhitectura MediaTek, la posturi fiind modelul MT6737T, procesor cu 4 nuclee ce ruleaza la 1.5 GHz.

Bateria de 3.000 mAh va asigura o autonomie destul de mare a telefonului. Daca nu s-a investit atat de mult in specificatiile tehnice, cei de la Bluboo si-au dorit sa puna accent pe ecran, deoarece s-a mers pe o tehnologie Sharp cu un ecran Full HD, in timp ce sticla este securizata cu Gorilla Glass 4. De altfel, pe spate va fi situat si un scanner de amprente, ceva in genul celor de la Huawei.

S-a ajuns la elementul ce face acest smartphone de-a dreptul interesant, si anume, camera. Pe spatele telefonului aveam o camera duala ce ne va oferi fotografii la claritatea unui senzor de 13 megapixeli si unul de 2 megapixeli.

 Aceasta camera duala are intrebuintari proprii, precum: primul senzor, denumit senzorul principal are scopul de a captura pozele, in timp ce senzorul secundar va avea rolul de a ne oferi cat mai multe informatii despre adancime. Camera selfie este una de 8 megapixeli. Noul telefon al companieie asiatice, BLUBOO Dual, urmeaza a fi disponibil din data de 5 decembrie la precomanda, acesta putand fi achizitionat in 3 variante de culoare: rose gold, negru, gold.

Comments (No)

Leave a Reply