Brie Larson revine în Unicorn Store

Urmatorul pas pentru Captain Marvel, se pare ca este filmul Unicorn Store, actrita Brie Larson jucand alaturi de Samuel L. Jackson in acest film. Acesta va fi filmul in care actrita de 29 de ani va debuta ca regizoare. Brie Larson, o castigatoare a unui premiu Oscar, continua sa aiba un an foarte plin de evenimente, aceasta remarcandu-se chiar si in spatele camerei, in fulmul Unicorn Store. In acest film mai joaca si Samuel L. Jackson.

In momentul de fata, Brie Larson a reusit deja sa cucereasca box-office-ul cu succesul masiv al filmului Captain Marvel. Ea a reusit deja sa repete acest lucru, cu succes filmului Avengers: Endgame. Intre aceste doua filme, Larson incearca din nou sa se orienteze catre premiile Oscar, cu un film independent ai carui regie o semneaza si anume Unicorn Store. Aceasta dramedie inteligenta a avut premiera in cadrul Festivalului International de Film din Toronto in anul 2017. Filmul va putea fi vazut la nivel global datorita celor de la Netflix.

Sinopsisul filmului vorbeste despre o pictorita indrazneata care a parasit universitatea de arte pentru a incepe lucrul la un serviciu obisnuit. Ea reuseste sa-si indeplineasca visul de a adapta un unicorn. Larson reuseste in acelasi timp sa-si stranga o distributie puternica alaturi de ea. Ea va lucreaza in acest film alaturi de Samuel. L. Jackson, Hamish Linklater si Joan Cusack. Conform cronicii pe care au facut-o criticii acestui film, el va fi o poveste despre generatia mileniala, insa una cu o inima de aur.

Exista o sinceritate discernabila in ceea ce o priveste pe actrita, iar acest film va fi unul cu adevarat special care cel mai porbabil va fi pe placul unui numar mare de persooane, care il vor aprecia mult. Larson isi doreste sa fie o voce care vine in apararea celor marginalizati si diferiti. Scenariul include si un motto incurajator si anume ca fiecare are nevoie de putina magie in viata, chiar si unii adulti. Unicorn Store este deja disponibil pe Netflix, acest film bucurandu-se de un succes destul de mare pe aceasta platforma de Streaming. Fanii sunt incantati de acest film si sunt de parere ca el este deja o reusita majora. Vom mai vedea care vor mai fi proiectele in care va fi implicata actrita pe viitor. Se pare ca ea are de gand sa joace si in alte filme ale celor de la Marvel, dar si diverse proiecte independente.

Comments (No)

Leave a Reply