Cei mai buni navigatori de Internet pentru Android

Bine ati venit la selectia celor mai buni navigatori Internet pentru Android in 2019. In acest articol va vom ajuta sa descoperiti o serie de navigatori, de la cei mai cunoscuti la cei mai putin cunoscuti pentru va permite sa il alegeti pe cel pe placul vostru.

Pe Google Store regasim o multime de navigatori Internet pentru smartphone sau pentru tableta Android. Atentie, nu toti ti se vor potrivi, nu toti iti vor conveni. Trebuie sa il gasesti pe cel care poseda functionalitatile pe care tu le cauti si a carui interfata iti place mai mult.

Kiwi Browswer – la fel de rapid ca si Chrome, ofera acces la extensii PC si Mac

Stiai ca poti folosi extensiile Chrome preferate pe smartphone? Ultima versiune a acestui navigator este compatibila cu toate extensiile din Chrome Store. Navigatorul insusi este bazat pe codul open source de la Chromium si Webkit si beneficiaza de aceeasi reactivitate ca si Google Chrome.

Firefox inseamna si extensii. Contrar numerosilor navigatori pentru Android, Firefox permite instalarea cu mai mare usurinta a extensiilor. In aceeasi ordine de idei este posibil sa instalezi teme pentru a personaliza putin mai mult navigatorul. La fel ca si Chrome, Firefox iti permite si sincronizarea istoricului cu navigatorul de pe desktop. Un must daca esti deja utilizator de Firefox.

Opera: fluid si practic. Opera este un navigator extrem de apreciat de utilizatorii Android. In primul si in primul rand deoarece este un navigator fluid, include un blocker de publicitate. Insa nu numai. Numerosi utilizatori apreciaza faptul de a fi capabil sa afiseze site-urile web in versiune PC. Si acest lucru adauga un plus de ergonomie, vine cu o multime de functionalitati. Pe scurt, este una din cele mai bune optiuni disponibile la momentul actual.

Via: usor ca aerul. Fara indoiala, unul din cele mai usoare navigatoare din aceasta selectie este Via. Unul din cele mai rapide si mai curate. Experienta navigarii nu este ingreunata de tot felul de notificari, nu foloseste atat de multi RAM ca si concurentii sai si a fost special conceput intr-un design minimalist. Avantajul este acela ca se poate personaliza, include module care ne ajuta sa economisim datele mobile si dispune de modul de noapte.

Google Chrome – regele junglei. Google Chrome este un clasic in randul navigatoarelor. Are o multime de atuuri – permite spre exemplu sincronizarea istoricului cu versiunea desktop Google Chrome. Pentru a profita de ultimele noutati trebuie sa descarci versiunile in curs de dezvoltare de Chrome care sunt accesibile via sectiunea Beta din Google Play Store- Chrome Beta, Chrome Dev si Chrome Canary. Va recomandam Chrome Beta, cea mai stabila versiune dintre toate.

Samsung Internet, simplu si intuitiv. Complet si intuitiv, Samsung Internet este un navigator care ii va fermeca pe amatorii de interfata clara si practica. Samsung Internet permite navigarea rapida si usoara de pe o pagina pe alta, ofera pluginuri extrem de interesante pentru a facilita spre exemplu cumparaturile pe Amazon. Cireasa de pe tort – Samsung Internet blocheaza in mod automat publicitatea care risca sa devina deranjanta la un moment dat.

Comments (No)

Leave a Reply