De ce nu mai ai aceeași poftă de dragoste

Atunci cand te-ai intalnit cu partenerul de viata cu siguranta ai simtit ca este dragoste la prima vedere si simteai o oarecare atractie fata de el. Insa acum, avand in vedere ca a mai trecut ceva timp, poate iti este greu sa iti amintesti cat timp a trecut de cand ati fost ultima oara dezbracati impreuna. Statistic vorbind, majoritatea relatiilor se sting intr-un interval cuprins intre 6 luni pana la un an. Tot ce trece peste inseamna ca este dragoste adevarata, iar relatia este una benefica pentru ambii parteneri.

Multe persoane uita ca si sexul joaca un rol destul de important in mentinerea unei relatii sanatoase, iar pe langa acest fapt, sexul este si sanatos pentru trup si minte, construind apropiere, intimitate si un sentiment placut de parteneriat in relatia pe care o ai. De asemenea, un studiu a constatat faptul ca femeile satisfacute din punct de vedere sexual prezinta o stare de bunastare generala mai buna fata de cele care nu beneficiaza de aceeasi satisfactie.

Mai jos aveti cateva din obstacolele care va fac sa nu mai aveti acea pofta de a intretine relatii intime cu partenerul de viata:

1. Exces de tehnologie
Aparent primul si ultimul lucru pe care le facem inainte sa ne trezim si inainte de a merge la somn este sa ne verificam notificarile telefonului, practic s-a eliminat complet rutina impamantata de ani de zile in care adormim cu partenerul in brate.

2. Dai mereu impresia ca esti ocupat
Oamenii tind sa para din ce in ce mai ocupati. Lasa sexul pe planul secund si se gandesc ca au de spalat vasele sau masina, ca nu au raspuns la un comentariu pe Instagram sau pur si simplu ca trebuie sa cumpere fix in acel moment ceva de la magazin.

3. Stresul iti controleaza viata
Aparent stresul poate afecta si viata sexuala, mai ales ca acesta te distrage total si te transforma dintr-o persoana calma si iubitoare intr-o persoana diametral opusa.

4. Nu iti mai place dormitorul de acasa
Daca nu iti mai place locuinta s-ar putea sa ai si probleme cu sexul. Daca patul de acasa a inceput sa faca foarte urat atunci cand te misti mai mult in el, s-ar putea sa ai ceva probleme in a ramane concentrat, mai ales daca nu vrei sa stie toti vecinii ce faci tu fix in acel moment.

Comments (No)

Leave a Reply