De ce să îți faci un blog

Mai este blogul oare soluția cea mai bună pentru a ajunge la o masă de oameni consistentă, de calitate și interesați de părerile tale? Dacă ceea ce spui este nou și o spui într-un mod diferit, cu siguranță prinde! Și prinde în măsura în care o să ai un public mult mai mic decât îl puteai avea acum câțiva ani, în același domeniu, cu aceleași puncte de vedere, doar pentru că publicul care consumă bloguri este mai select, mai bun. Vlogurile nu sunt un adversar direct al blogging-ului, ci doar o soluție pentru leneși, pentru cei care nu mai au plăcerea de a citi în timp ce-și beau cafeaua de dimineață.

De ce să-ți faci un blog în 2018?

Pentru că îți place să scrii și vrei să îți creezi în timp o comunitate selectă de oameni care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine.

Pentru că ai păreri și simți nevoia de a le face publice.

Pentru că tu crezi în continuare în oamenii care citesc.

Lucrurile în blogosferă nu mai sunt atât de simple ca acum câțiva ani în urmă, dar public care să digere conținutul specific acestei activități mai este. Altfel nu ar mai exista în mediul online bloggurile care prind foarte bine, ba chiar mai mult, se dezvoltă pe anumite nișe.

Sfatul pe care nu-l respectă anumiți bloggeri este legat de perioada la care ei postează articole, iar acest lucru îi fac pe mulți dintre ei, chiar foarte buni, să nu ajungă la mai mulți oameni cărora le-ar plăcea să citească, ba chiar mai mult, să îi dezobișnuiască pe cei care verifică blogul respectiv zilnic să mai facă acest lucru.

Blogul poate fi mai mult decât un CV personal, poate spune multe lucruri despre tine și poate reprezenta, practicat într-o anumită manieră, chiar locul tău de muncă.

Comments (No)

Leave a Reply