Johnny English lovește din nou – Mr. Bean se întoarce într-o nouă comedie de excepție

Johnny English loveste din nou reprezinta o noua comedie care il aduce in prim-plan pe Rowan Atkinson sau Mr. Bean dupa cum l-am cunoscut de-a lungul copilariei noastre. Filmul si-a avut debutul pe data de 5 octombrie in tara noastra, fiind un film de a carui productie s-a ocupat Universal Pictures, Studio Canal si Working Title Films. Filmul care il are in prim-plan chiar pe Rowan Atkinson, un agent secret retras din activitate, s-a bucurat de un real succes, cifrele din Box Office aratand ca filmul a avut incasari de peste 96 milioane de dolari, in nici macar o luna de cand acesta a aparut.

MI7 primeste un atac cibernetic care sustrage identitatea tuturor agentilor sai in activitate, atac al carei entitate nu s-a cunoscut, iar pentru a putea face o ancheta atenta, MI7 este fortat sa readuca in activitate agenti mai vechi pentru a prinde vinovatii. Unul dintre ei este Johnny English, care a ajuns profesor de geografie, insa o buna bucata din timp acesta incerca sa-si antreneze studentii pentru spionaj, insa la un moment dat acesta este contactat de cei de la MI7, alaturi de alti 3 agenti retrasi din activitate, agenti care ar fi trebuit sa-l ajute pe Johnny in operatiune. Insa din neatentie, acesta face ca ceilalti 3 agenti sa devina incapabili pentru a se ocupa de misiune, astfel ca Johnny English ajunge singurul care se poate ocupa de misiune, fiind seful MI7 Pegasus, acesta insistand sa se bucure de serviciile unui vechi prieten de-al sau, Bough, care era functionar la MI7.

Johnny English si Bough  ajung sa calatoreasca tocmai pana in sudul Frantei, de unde acestia vor incepe investigatia pentru a afla de unde a provenit atacul cibernetic care a facut ca toti agentii MI7 sa aiba dezvaluita identitatea. Odata ajunsi in sudul Frantei, cei doi descopera ca atacul ar fi survenit de la yacht-ul denumit “Dot Calm”. In scurt timp, acestia localizeaza yacht-ul intr-un port din apropiere, acestia incercand sa se imbarce odata cu lasarea noptii. Insa chiar si asa, planul lor nu a functionat, acestia fiind prinsi si inchisi intr-o camera frigorifica situata pe fundul yacht-ului. Dupa mai multe incercari, acestia reusesc sa scape si sa se opreasca intr-o mare retea de servere care se afla chiar in interiorul yacht-ului. La scurt timp, Johnny English trimite coordonatele locatiei in care se afla. In incercarea de a se sustrage de pe yacht fara a fi prinsi din nou de catre o rusoaica ce opera la bord, Ophelia.

Dar de aici va trebui sa mergeti sa urmariti filmul recent lansat, film ce s-a bucurat de un real succes in intreaga lume, deoarece descrierea acestuia se opreste aici. Cu siguranta ti-am captat atentia asupra filmului si il vei urmari cu placere.

Comments (No)

Leave a Reply