Moda și fetele mai înalte

Trebuie sa ai mereu in vedere cum sa te imbraci daca esti mai inalta, astfel incat sa-ti pui in valoare principalele avantaje. Visul oricarei fete este sa fie mai inalta, cu toate acestea nu toata lumea este norocoasa.

Inaltimea aduce avantaje, dar si dezavantaje. Unele femei sunt uneori mai nesigure pe ele daca sunt inalte, considerand ca acest lucru este un dezavantaj pentru ca nu-si pot pune in valoare formele. Poarta pantofi pe gustul tau, dar nu te feri nici de tocuri.

Daca esti de parere ca acestea sunt concepute doar pentru fetele scunde, atunci te inseli. Tocurile sunt ideale pentru statura, dar si pentru forma piciorului. Daca porti tocuri atunci cand esti inalta, atunci acest lucru denota o incredere mult mai mare. In multe din cazuri, fetele mai inalte au norocul sa aiba si un gat mai frumos si lung.

Din acest motiv, iti poti prinde parul, astfel incat sa pui accent pe aceasta parte a corpului. Daca acea parte va ramane mai libera, atunci vei observa ca decolteul va fi mult mai seducator. Poti opta pentru orice fel de top sau bluza. Suflecarea pantalonilor peste glezna, va pune in evidenta forma piciorului. Apeland la acest truc, va veti putea pune in evidenta forma piciorului, iar nimeni nu va putea sa-si dea seama de lungimea reala a pantalonului.

Articolele cu talie inalta sunt si ele ideale. Aceste articole vestimentare, cum ar fi pantalonii sau fustele, arata foarte bine pe o femeie inalta, creind iluzia unor picioare mai lungi. O fata inalta va arata impecabil imbracata cu un astfel de tip de pantalon, mai ales daca are in vedere si o pereche de cizme fara toc. Imbinand aceste articole vestimentare, va iesi mult mai usor in evidenta, starnind admiratia celor din jur.

Comments (No)

Leave a Reply