Problemele actriței Emilia Clarke în timpul filmărilor Game of Thrones

Actrita Emilia Clarke a supravietuit unui tip de atac cerebral letal intr-o treime din cazuri, in timpul filmarilor pentru serialul Game of Thrones. Actrita a declarat ca in fiecare clipa credea ca va muri in acele momente de cumpana ale vietii sale. Aceasta a tinut departe de ochii publicului problemele medicale cu care s-a confruntat. Intr-un interviu recent, Clarke a vorbit despre momentul in care a fost adusa de urgenta in sala de operatie, dupa ce a lesinat in sala de sport, in timpul unui antrenament. Ea a relatat despre lupta ei pe viata si pe moarte cu anevrismul cerebral care a inceput imediat dupa ce a filmat primul sezon din Game of Thrones.

Ea a fost diagnosticata cu hemoragie intracraniana subarahnoida, un atac cerebral letal intr-o treime din cazuti. Acesteia i s-a cerut sa semneze pentru o operatie pe creier. Desi avea o viata foarte activa, ea a fost nevoita sa treaca prin acest moment de cumpana in viata sa. Imediat dupa prima operatie, actrita a declarat faptul ca durerea era de nesuportat si avea dificultati in a-si aminti propriul nume. Niciodata nu a trait o panica precum aceasta. Ea si-a privit viata in fata ochilor si i se parea ca nu mai are nimic rost. Aceasta era actrita, deci trebuia sa-si aminteasca replicile pe care le folosea in filme.

In unele momente grele a cerut medicilor chiar sa o lase sa moara pentru ca meseria si visul ei era axat pe limbaj si pe comunicare. Simtea ca daca va pierde acest lucru, putea la fel de bine si sa moara. Actrita a mai spus si ca s-a insanatosit suficient de rapid pentru a reusi sa iasa dupa o luna din spital. A avut astfel timp sa se intoarca pe platoul de filmare de la Urzeala Tronurilor pentru Sezonul 2. In ciuda situatiei sale precare, dar si al faptului ca al doilea anevrism putea sa se reactiveze oricand, Clarke s-a intors totusi pe platouri.

Actrita a mai adaugat si ca le-a cerut producatorilor o discretie sporita cu privire la starea ei de sanatate. Nu dorea ca presa sa afle despre problemele cu care se confrunta. Ea a mai adaugat si ca sezonul 2 a fost cel mai greu din cariera sa de actrita. Ea credea in fiecare clipa ca urmeaza sa moara. Dupa incheierea sezonului 3 din GOT, actrita a fost operata de urgenta, iar recuperarea a fost si mai dureroasa.

Comments (No)

Leave a Reply