Satele: Sirnea, Peștera și Măgura

Explorarea localitatilor din Romania este mereu o placere, iar cateva destinatii de weekend superbe, la care ai putea apela sunt satele Sirnea, Pestera si Magura. Aceste sate te vor suprinde de fiecare data cand le vei vizita, fiind optiunea perfecta pentru un weekend reusit.

Mancarea buna, aerul curat si gazdele primitoare sunt solutia perfecta pentru a te putea bucura de o perioada de liniste. Nu te multumi doar cu o vizita la castelul Bran, daca ajungi in zona Bran-Moeciu. Daca doresti o vacanta adevarata, cu o camera cu vedere la Bucegi sau Piatra Craiului, atunci o vizita intr-unul din aceste sate ar trebui sa fie primordiala.

In Pestera si la Magura vei intalni numerosi turisti care ajung aici cu copiii mici. Vei mai vedea si biciclisti de toate varstele, dar si toate natiile care strabat traseele pe doua roti. In zona Bran-Moieciu sunt foarte multe pensiuni unde sa mananci un pranz si o cina gustoasa. Cu toate acestea, ar trebui sa incerci un picnic pe o pajiste, printre milioanele de flori care cresc peste tot.

Pasiunea pentru fotografie este chiar indicata atunci cand ajungi aici, pentru ca vei avea o multime de lucruri de fotografiat si cu siguranta te vei putea bucura de acest lucru. Aici vei gasi si Pestera cu lilieci. Denumirea satului vine chiar de la aceasta pestera. Nu uita lanterna frontala si bocancii, daca te vei aventura in aceasta pestera.

Daca ajungi in zona Rucar-Bran, un zbor cu parapanta ar putea fi o experienta unica. Din Pestera se ajunge foarte usor in Magura. Din Magura pana la Prapastiile Zarnestilor, nu mai este decat un pas (adica vreo 6 km). Din acest motiv te poti bucura de o plimbare lejera printre stanci. Daca doresti sa intri in chei, atunci ar fi bine sa o faci fara bocanci sau sandale de trekking, pentru ca va exista riscul de alunecare.

Comments (No)

Leave a Reply