Skyscraper – Un film de acțiune inedit

Un film de actiune inedit din care nu isi putea face lipsita Dwayne Johnson, ba chiar in aceasta pelicula a venit mai bine pregatit ca niciodata si ne va tine cu sufletul la gura de la inceput pana la sfarsit.

Dupa cum bine ne-am obisnuit cu Dwayne, stim ca mereu primeste roluri destul de grele acestea fiind reprezentate de puscasi marini, soldati sau chiar politisti , iar de aceasta data el interpreteaza rolul unui fost agent FBI care s-a retras din serviciu datorita unui accident si isi incepe o noua cariera in verificarea securitatii zgarie-norilor.

Si pe cat de banal suna acest lucru, pe atat de interesant reuseste sa il faca acest film, pentru ca actiunea se petrece in Hong Kong, in interiorul celui mai mare zgarie-nor din lume denumit The Pearl. Aici personajul interpretat de Dwayne este mutat alaturi de familie, oferindu-li-se un apartament pe tot parcursul verificarii, dar cum intr-un film de actiune treaba nu poate fii tocmai linistita, nici aici nu se face trece cu vederea acest lucru.

Totul merge bine pana in momentul in care Dwayne este atacat de o grupare terorista si pierde tablet ce continea toate datele legate de securitate, in incercarea gasirii acesteia, este nevoit sa treaca prin cateva lupte si destul de multa cautare. Spre finalul filmului, cand totul pare sa decurga normal si spre bine, actiunea ia o intorsatura la 180 de grade, aceasta intorsatura fiind reprezentata de incendiul provocat de gruparea terorista, ce este menit sa distruga The Pearl.

Will personajul principal, interpretat de Dwayne, este nevoit sa se intoarca in acest zgarie-nor, si sa se lupte cu incediul pentru a-si salva familia, dar cum actiunea nu putea sa fie linistita, acesta o face sarind de pe o macara in pline focuri de arma. Cu tot cu dizabilitatea de care are parte, Will nu se da batut pana nu reuseste sa isi gaseasca familia si sa o scape din bratele mortii.

Acest film te face sa il urmaresti cu sufletul la gura, astepand deznodamantul , dar nu o face oricum ci intr-un fel exceptional, deoarece efectele speciale sunt foarte bine puse la punct, iar personajele reusesc sa duca totul la un alt nivel.

Comments (No)

Leave a Reply