Stilul James Bond

Daca iti doresti un stil ca al lui James Bond, ar trebui sa ai in vedere mai multe lucruri. Din punct de vedere al stilului vestimentar, James Bond este o marca destul de cunoscuta in toata lumea, aparitia lui in numeroase filme, starnind invidia domnilor de pretutindeni. James Bond este un personaj din cartile lui Ian Fleming.

Cum cartile acestui scriitor au devenit foarte celebre in toata lumea, s-a decis ca acestea sa fie ecranizate. Multe celebritati au ravnit rolul lui James Bond, cu toate acestea, cel care l-a castigat a fost Daniel Craig. Povestea spune ca locul nasterii lui James Bond ar fi Elvetia, acest lucru reflectand cumva trasaturile de caracter ale personajului, dar si stilul sau vestimentar deosebit.

Tricourile polo sunt un articol vestimentar pe care il regasim in toate filmele cu James Bond. Aceste tricouri se asorteaza foarte bine si cu un costum. Nu ar fi rau sa aveti si voi in garderoba acest tip de tricou. Sacoul este un must pentru persoanele care doresc sa arate ca James Bond.

 Sacoul trebuie insa sa aiba culori mai inchise, cum ar fi negrul, maro-ul sau bleumarin. Sacoul ofera si o nota de eleganta. Va recomandam sa purtati sacoul cu chinos, pentru a aminti mai mult de personajul filmului. Sacoul merge perfect si cu blugii, dar nu si daca vreti sa semanati perfect cu James Bond.

 Puloverele cu guler scurt se pot purta si ele fara probleme impreuna cu sacoul. Acestea reprezinta si optiunea perfecta pentru a fi purtate alaturi de un trench, dar si de un palton. Ceasul, papionul si ochelarii de soare sunt cateva accesorii foarte des intalnite in filmele lui James Bond. Asigurati-va ca ele nu lipsesc din garderoba voastra, astfel incat sa puteti fi si voi un James Bond veritabil.

Comments (No)

Leave a Reply